Sociale privacy

Beheer je privacy op sociale media

Bepaal wat er gebeurt met reisinhoud die je via ondersteunde sociale platforms naar Wayonara stuurt, waarin je Wayonara noemt of die je met Wayonara deelt.

Geen privélink? Begin hier

Kies het platform en het soort verzoek. Je krijgt een eenmalige code die je via een DM of WhatsApp-chat vanaf hetzelfde account verstuurt. Zo kan niemand anders namens je handelen.

Maak een eenmalige code aan die je vanaf hetzelfde sociale account verstuurt.

Stuur de code alleen in de privéchat

Reageer in dezelfde officiële Wayonara DM of WhatsApp chat, of op een officieel profiel gekoppeld aan wayonara.com. Plaats de code nooit openbaar.

Hoe dit werkt

  1. Als je Wayonara een bericht stuurt of noemt, gebruiken we alleen wat nodig is om de plek te begrijpen en te antwoorden.
  2. Een privélink opent alleen een korte beveiligde sessie. Het verwijdert zelf geen gegevens en wijzigt geen voorkeuren.
  3. STOP voorkomt toekomstige automatische antwoorden voor dat sociale account. Verwijderingsverzoeken worden geverifieerd voordat ze worden verwerkt.

Wat we mogen houden

We kunnen je bericht of vermelding, het sociale platform, de verwijzing naar media of een link, de antwoordstatus en een minimale registratie van je afmelding bewaren wanneer je ons vraagt te stoppen. Gegevens van privéaccounts, reisbudgetten, opgeslagen reizen en app-profielen worden hier niet weergegeven.