Integritet vid delning

Hantera din sociala integritet

Bestäm vad som händer med reseinnehåll som du skickar, nämner eller delar med Wayonara på plattformar som stöds.

Ingen privat länk? Börja här

Välj plattform och typ av begäran. Vi ger dig en engångskod som du ska skicka via direktmeddelande (DM) eller WhatsApp-chatt från samma konto, så att ingen annan kan agera å dina vägnar.

Skapar en engångskod som du kan skicka från samma sociala profil.

Skicka endast koden i den privata chatten

Svara i samma officiella Wayonara-direktmeddelande eller WhatsApp-chatt, eller till en officiell profil länkad från wayonara.com. Publicera aldrig koden öppet.

Så här fungerar det

  1. Om du skickar ett meddelande till eller nämner Wayonara använder vi bara den information som behövs för att identifiera platsen och svara.
  2. En privat länk öppnar endast en kort, säker session. Den raderar inte data eller ändrar inställningar på egen hand.
  3. STOP förhindrar framtida automatiska svar för det aktuella sociala kontot. Begäranden om radering verifieras innan de behandlas.

Vad vi kan komma att spara

Vi kan komma att spara meddelandet eller omnämnandet, uppgifter om den sociala plattformen, referenser till media eller länkar, svarstatus samt en enkel notering om att du valt att avsluta tjänsten. Uppgifter om privata konton, resebudgetar, sparade resor och profiluppgifter i appen delas inte här.